Header Ads

Ads Header

Ανακοίνωση σχετικά με τα γεγονότα μετά το Κόροιβος - Ε.Α.Π.

Το Τμήμα Πετοσφαίρισης του Κοροίβου σεβόμενο την ιστορία του αλλά και την ιστορία της  Ε.Α. Πατρών παραθέτει τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν.
Μετά το 2-0 υπέρ της ομάδας μας οι παίχτες της Ε.Α.Π. προσπάθησαν να ανακατώσουν το παιχνίδι μήπως και ανατρέψουν το αποτέλεσμα (πράγμα που εν μέρει κατάφεραν) μιλώντας άσχημα στους παίχτες μας και δείχνοντας τα γεννητικά τους όργανα στην κερκίδα και ένα σωρό άλλες χειρονομίες που όπως ήταν φυσικό εξαγρίωσαν τους φιλάθλους μας σε ένα γήπεδο γεμάτο με οικογένειες και μικρά παιδιά που καμία πρόθεση δεν είχαν να ασχοληθούν με τους παίχτες της αντίπαλης ομάδας.
Στο τέλος του αγώνα και ενώ παίχτες, πάγκος, μικρά παιδιά και φίλαθλοι πανηγύριζαν κάνοντας ένα κύκλο στο κέντρο του δικού μας γηπέδου οι παίχτες της Ε.Α.Π με πρωτεργάτη τον Σπύρο Πετούση και τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και  Γιώργο Σύρο να ακολουθούν πέρασαν στη δική μας πλευρά και επιτέθηκαν ανεξέλεγκτα προς όλους, ο Πετούσης με γροθιά εναντίον του Τσερεγκούνη,  ο Παπαδόπουλος με γονατιά εναντίον του εφόρου Σάκκου μπροστά στα μάτια του 2ου διαιτητή , στα ball boy, και  ο Γιώργος Σύρος  στο παιδί που έγραφε τους πόντους (έφαγε κλωτσιά στο στήθος και σωριάστηκε στο παρκέ) στον παλιό παίχτη Σωτηρόπουλο που βρισκόταν στον πάγκο (στα γεννητικά όργανα).
Εικόνες και επιθέσεις πρωτοφανείς που ανάγκασαν τους φιλάθλους πατεράδες να αντιδράσουν και να προσπαθήσουν να τους απομονώσουν τραβώντας τους μακριά από τα παιδιά και τους παίχτες, αλλά προς γενική έκπληξη όλων αυτοί συνέχισαν να χτυπούν όποιον έβλεπαν μπροστά τους με αποτέλεσμα να γενικευτεί η σύρραξη.
Ο παίχτης Δημήτρης Παπαδόπουλος κλώτσησε μόνος του από τα νεύρα του το τζάμι της εξώπορτας και αυτοτραυματίστηκε, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό μας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Μετά τις δηλώσεις των παιχτών της ΕΑΠ και ιδιαίτερα του  Γιώργου Σύρου που ήταν πρωτεργάτης των επεισοδίων ,τελικά ήταν λάθος που δεν τους στείλαμε στο αυτόφωρο και θελήσαμε να τους δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Οι ψευδείς δηλώσεις του δείχνουν το αθλητικό του «ήθος». Τι να περιμένει κανείς από ένα παιδί που επιτίθεται στους αντιπάλους επειδή έχασε! Τι να περιμένει κανείς από ένα παιδί που αμέσως άρχισε τις απειλές μέσω του συνδέσμου που ανήκει!
Λυπούμαστε πραγματικά!
Κάτι καλύτερο περιμέναμε από τον προπονητή της ΕΑΠ και τον έφορο που αντί να συγκρατήσουν τους παίχτες τους καθόντουσαν με σταυρωμένα χέρια. Μήπως δεχτήκατε κι εσείς επίθεση; Η είσοδος των θεατών προκάλεσε την ένταση ή η επίθεση των παιχτών σας; Αν είστε πραγματικά κύριοι και τιμάτε το άθλημα να πείτε την αλήθεια και όχι να κρύβεστε πίσω από μισόλογα.
Ο Κόροιβος καταδικάζει την βία και ουδέποτε στην ιστορία του δεν έχει δεχτεί τέτοια επίθεση  και μάλιστα μέσα στην έδρα του, ούτε δέχεται πράξεις βίας τέτοιων «αθλητών» να αμαυρώνουν το άθλημα και την ιστορία των 2 ιστορικών σωματείων που αγωνίστηκαν στα ίσια για την άνοδο στην Α2. Σας πληροφορούμε ότι ελέγχουμε το βίντεο του αγώνα για να δοθεί στην δημοσιότητα. Οποιοσδήποτε έχει υλικό από το απόγευμα της Τετάρτης ας το δημοσιεύσει για να αποκατασταθεί η αλήθεια. 
Αναμένουμε με ενδιαφέρον την επίσημη ανακοίνωση της ΕΑ Πατρών και ζητούμε να απομονώσει και να καταδικάσει τα μεμονωμένα άτομα που προκάλεσαν τα επεισόδια και αμαύρωσαν την ιστορία της.

Από το Blogger.